Lediga tjänster

Plastsystem AB i Anderstorp tillverkar formsprutade plastdetaljer i moderna maskiner. Vi finns på Stötabo industriområde i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Vi är 30 anställda och våra kunder finns över hela landet. Sedan 1997 är vi certifierade enligt IS0 9001 och ISO14001.

Vi har mycket att göra och behöver under våren/sommaren 2021 tillsätta ett antal tjänster. För mer information, intresseanmälan och ansökan, mejla Thomas Helmetschläger. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Generellt för samtliga tjänster är att du är kvalitetsmedveten och van att jobba i ett team. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande under våren/sommaren.

Tjänst 1. Redovisnings- och administrativt ansvarig.  TILLSATT
Tjänsten i korthet: Du ansvarar för företagets administrativa del. Du gör vår löpande redovisning, registrerar order, ansvarar för kund- och leverantörsreskontra, du gör vår lönehantering. En stor fördel är om du är van vid att arbeta i Kontek och Pyramid.

Omfattning: Heltid, dagtid. 

Tjänst 2. Konstruktör - formverktyg. TILLSATT
Tjänsten i korthet: Tillsammans med våra kunder och vår konstruktionsansvarige, arbetar du med att driva processen med att ta fram nya verktyg till vår produktion. Du stämmer av med våra kunder och plastanpassar deras konstruktioner. Vi förutsätter att du behärskar Solid Works.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Tjänst 3. Verktygstekniker till vår verktygsavdelning. TILLSATT
Tjänsten i korthet: Tillsammans med våra två verktygsmakare ser du till att våra verktyg håller hög klass. Du hjälper till med allmänna göromål i vår nyligen tillbyggda verktygsavdelning. Det kan röra sig om att plocka sär och ihop verktyg, enklare underhåll och reparationer av plastverktyg. Vi arbetar i Solid Works och Edge Cam

Omfattning: Heltid, dagtid. 

Tjänst 4. Ställare till vår formsprutningsavdelning. 
Tjänsten i korthet: Arbetet innebär bland annat att sätta upp och ställa plastverktyg men även optimering och problemlösning i maskinhallen. Vi behöver en person till vårt dagskift. Vi tror att du har arbetat med dessa arbetsuppgifter tidigare och gärna har erfarenhet av Demag- och Engelmaskiner samt Wemo och Sepro portalrobotar.

Omfattning: Heltid. 

Tjänst 5. Operatör till vår formsprutningsavdelning.  TILLSATT
Tjänsten i korthet: Arbetet innebär att du kontrollerar, packar och monterar formsprutade plastdetaljer. Arbetstiden är förlagd på vårt dagskift.  Vi förutsätter att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller att du har en god vana från formsprutningsindustrin.

Omfattning: Vikariat - Heltid, dagtid.Plastsystem AB, Visirgatan 2, 334 33 Anderstorp
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 0371-523240

Plastsystem

Visirgatan 2
334 33 Anderstorp
Tel: +46 371 52 32 40
Fax: +46 371 174 90

www.plastsystem.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.